Reel Rush

Reel Rush är en retroinspirerad spelautomat med frukter och bär från NetEnt. Även musiken går i samma ton och en nostalgisk känsla infinner sig från tidigt 90-tal då NES regerade.

Spelet har fem hjul och fem rader. Det finns inga vinstlinjer men du blir inte lurad för vinstmöjligheter finns det gott om. Det finns nämligen upp till 3125 stycken olika sätt att vinna på. Spelet använde sig av “all pays” en utbetalningsmetod som ser ut att växa. All pays innebär att alla kombinationer med minst tre stycken matchande symboler från vänster räknat är vinstbringande. Den statistiska utbetalningsgraden är hög då den ligger på 97 %.

Sikta på free spins för högsta möjliga vinst

Vid varje vinnande kombination belönas du med ett gratis snurr. Om du vid nästa snurr lyckas pricka in en ny vinst så fortsätter processen. För varje uppnått gratis snurr öppnas fler symboler vilket i sin tur ökar vinstchansen ytterligare. Om du uppnår fem vinstrundor i rad så belönas du med åtta stycken extra gratis rundor. Det kan bli en lönande affär att nyttja dessa gratisspel. Övriga specialfunktioner som finns tillgängliga är en vildsymbol och en fast jackpott.