Jurassic Park

Jurassic Park är en videoslot från spelutvecklaren Microgaming som bygger på historien i den första filmen om Jurassic Park. Spelet ingår i Microgamings serie av spelautomater som inte har några vinstlinje men istället erbjuder 243 olika sätt att vinna på. Det innebär i praktiken att minst tre likadana symboler som hamnar på samma rad utbringar en vinst.
Spelet har fem hjul och tre rader med möjliga insatser mellan 0.30-15 euro. Specialfunktioner som vilda symboler, scatter-symboler, multiplikatorer och fem olika lägen av gratis snurr hittar vi i spelet. De olika lägena för gratis snurr har dessutom tilldelats minst en specialfunktion var som ger dig möjlighet att träffa jokerstaplar på flera hjul.

Häftiga ljudeffekter

Knivskarp animering och häftiga ljudeffekter direkt samplade från filmen bådar för den totala spelkänsla infinner sig. Spelar lämpar sig bäst till den mindre plånboken då en maxgräns på 15 euro per snurr kanske inte faller alla i smaken. Därmed sagt så menar vi inte att det är omöjligt att få några större vinster i spelet. De genomsnittliga vinsterna är höga i lägena med gratis snurr och om du lyckas bra med jokerstaplarna finns också fina utbetalningar att vänta.