Hall of Gods

Hall of Gods som är framtagen av NetEnt är framförallt känd för sina progressivt växande jackpottar. Om du är ute efter de riktigt stora jackpottar är det spel som Hall of Gods, Mega Fortune eller Arabian Nights som återfinns på listorna med de högsta utbetalningarna.
Temat i Hall of Gods är hämtat från den nordiska mytologin med gudar som Oden, Tor och Loke och Freja i spetsen. NetEnts spel har skämt bort oss med grafik och ljud i högsta klass och Hall of Gods är inget undantag då vi bjuds på en effektfull animering och häftiga ljudeffekter.
Spelet har fem hjul och 20 spellinjer. Till vår fördel är spelet utrustat med en spridningssymbol, en expanderande vildsymbol samt en interaktiv bonusbana.

En gedigen spelautomat som inte lämnar något åt slumpen

Hall of Gods bör tilltala de flesta som är vana att spela på spelautomater då detta spel är ett gediget hantverk som inte lämnat något åt slumpen. I spelet finns olika insatsnivåer för olika jackpottar, för att ha chans att vinna den största så krävs dock maximal insats vilket kanske inte passar alla plånböcker. Därför är det bra att man har olika nivåer som alla är bekväma att spela med. De lägre jackpottarna ger även de bra klirr i kassan och är dessutom betydligt lättare att vinna.