Cosmic Fortune

Cosmic Fortune som lanserades i slutet av 2014 är en spelautomat från väletablerade NetEnt. Spelet har ett retrotema och kan stoltsera med både 2D- och 3D-grafik. Cosmic Fortune bjuder generöst på två vanliga och två progressiva jackpottar. Spelplanen består av fem hjul, tre stycken rader och 15 fasta insatslinjer. Dina satsningar kan göras med ett myntvärde mellan 10 öre till 5 kronor på tio stycken insatsnivåer. För den som bara vill luta sig tillbaka och njuta kan en autospelsfunktion ställas in.
Cosmic Fortune har en rad olika specialfunktioner bland annat en funktion som kallas för Avalanche, där alla nya vinstkombinationer försvinner likt en ravin längs berget samtidigt som nya symboler faller ner. Lyckas du få in nya vinstkombinationer så fortsätter proceduren. Spelet har även berikats med scatter- och vilda symboler.

Gillar du progressiva jackpottar är detta spelet för dig!

Den största behållningen med detta spel är rimligtvis alla de progressiva jackpottalternativ som spelet erbjuder, för det är på dessa de riktigt stora vinstutbetalningarna skapas.
Eftersom det finns begränsat antal jackpottspel av högsta klass så är Cosmic Fortune ett välkommet tillskott till spelhimmeln. Spelet har alla komponenter att bli en allvarlig utmanare till andra framgångsrika jackpottspel som Mega Fortune och Hall of Gods.