Bloodsuckers

Bloodsuckers är en populär spelautomat med skräcktema från NetEnt. Spelet har fem hjul, tre rader och 25 insatsrader med bland annat free spins, scatter- och vilda symboler. Som vanligt går det ut på att rada upp kombinationer av identiska symboler efter varandra för att kamma hem vinsten. I spelet hittar du även ett spännande bonusspel som går ut på att döda vampyrer, om du får tre eller fler bonussymboler i rad så börjar jakten på vampyrerna.
Du kan själv bestämma hur många vinstlinjer du vill använda men det kan vara bra att tänka på att ju färre du väljer desto lägre blir vinstchansen. Du väljer mellan fyra olika insatser med ett myntvärde mellan 10 öre och 50 kronor.

En högkvalitativ spelautomat som inte gör dig besviken!

Bloodsuckers är sammanfattningsvis en högkvalitativ spelautomat som inte kommer göra dig besviken, gillar du dessutom temat vampyrer så kommer du få en rysligt spännande spelupplevelse. Grafiken och ljudeffekterna är snyggt komponerade och spelets specialfunktioner och bonusspel adderar extra krydda. I övrigt är det inga överraskningar som bjuds utan spelet följer standardmallen gällande spelkontroller och vinstuttagningar.