Arabian Nights

Redan 2005 kom Arabian Nights ut på marknaden och har sedan dess hållit sin position som en av spelvärldens mest populära spelautomater. Arabian Nights är ett så kallat progressivt jackpotspel från spelutvecklarna NetEnt. Genom att slänga ett öga på topplistorna över de spel som under lång tid haft höga utbetalningar så förstår man varför Arabian Nights är så populärt. Spelet ligger nämligen ofta väldigt högt uppe på listorna och har genom åren stått för några saftiga utbetalningar.
Spelet har fem hjul och tio spellinjer, med ett fast myntvärde på 0.50 oavsett vilken valuta du spelar på. Du väljer mellan 1-10 spellinjer och du kan endast satsa ett mynt per spellinje. Satsningarna variera då mellan 0.50-5 per snurr. En spridningssymbol dyker upp titt som tätt, den hjälper dig att få fler gratis snurr. En vild symbol som också kan användas som för jackpott är med i leken.

Jaga jackpotten och bli rikligt belönad

Den stora behållningen med spelet är dock dess jackpotts som alla febrilt jagar. Det finns en fast och en växande. Den fasta har ett värde av 10 000 mynt. Den växande jackpotten betalas ut när fem turbanprydda män dyker upp sida vid sida. Det kan vara bra att känna till att du endast kan vinna högsta jackpott om du aktiverat samtliga vinstlinjer.